felix
Broj poruka : 122 Points : 176 Datum upisa : 15.12.2010
| Naslov: Korman Sre 15 Dec 2010, 12:02 | |
| -Kakav korman, governalu, upravljač, se vama sviđa, koji bi rado probali, kakav mislite da bi vama na vaš motor ''lego'' ? -Ape Hanger ili Beach Bars? Visoki korman ili spusteni ? Pri tome, jasno, ima vise vrsta "spustenih upravljaca", od onoga sirokoga sto zavija na krajevima, do onih ravnih podignutih na risere. Ipak tema je ipak generalna: visoki ili niski upravljac? ......... ja im'o par motora i strašno mi se sviđaju Ape hanger-i i iskren da budem nisam se osećao kao ''budala'' ili kako već neki misle, kad sam otvorio ovu temu konkretno sam išao na to da se probudi mašta ljudi na forumu i hteo sam da vidim šta bi bilo kad bi bilo, da se ima para, vremena i par veštih ruku....... ......... evo par slika, šta sam imao na mojim Čopericama ........ [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
coffey
Broj poruka : 92 Points : 119 Datum upisa : 19.12.2010 Lokacija : Subotica
| Naslov: Re: Korman Ned 19 Dec 2010, 14:57 | |
| felix da li postoji sansa da se postojeci korman ispravi ?? verovatno ne moze 100% da bude tacno na obe strane i osteti se hrom !
| |
|
felix
Broj poruka : 122 Points : 176 Datum upisa : 15.12.2010
| Naslov: Re: Korman Ned 19 Dec 2010, 16:03 | |
| ........ ne može, i nebi ispalo ono što se očekuje, nije isplatljivo ni da se pravi, aftermarket nisu skupi a mogu čak i polovni da se nađu, ovaj na Bulevaru je sa Harley-a polovnjak i koštao 40€ | |
|